Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124

Avoimet työpaikat

Ammattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus.


Etsimme kiinteistönhoitajaa

Lännen Kiinteistöpalvelu hakee ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa huolehtimaan asiakaskiinteistöjen kunnosta vastuullisena huoltomiehenä. Työ vaatii pelisilmää ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Hakijalla pitää olla mielellään kiinteistöhoitajan perustutkinto ja työkokemusta kiinteistöhoitoalalta. Työ sisältää sisä- ja ulkotöitä. Pidempi kiinteistöhoitoalan työkokemus voi korvata suoritettua perustutkintoa jos sitä ei ole hankkinut. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan eduksi. 

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on itsenäistä ja muun organisaation tuki on tarvittaessa lähellä. Työ vaatii B-ajokorttia.

Tiedustelut ja hakemukset sähköpostilla aki.ojala@lkpalvelu.fi
Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.


Etsimme koneenkorjaajaa/kalustovastaavaa

Lännen Kiinteistöpalvelu etsii koneenkorjaajaa / kalustovastaavaa huoltamaan ja pitämään kunnossa kiinteistöhuollon kalustoa ruohonleikkurista kuorma-autoon.

Isompien koneiden huolloissa ja korjauksissa käytämme myös yhteistyökumppaneita, joten kaikkea mahdollista ei tarvitse osata, asenteen työntekoon pitää olla kohdallaan. Arvostamme työhöntarttuvaa asennetta, joustavuutta, paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä.

Työ on itsenäistä ja vastuullista.

Meillä saat vakavaraisen talon edut ja asianmukaiset työvälineet. Palkkauksesta neuvottelemme haastattelussa, ilmoita palkkatoiveesi hakemuksessa.

Tiedustelut ja hakemukset sähköpostilla aki.ojala@lkpalvelu.fi
Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.


Etsimme korjausmiestä

Nyt etsimme palvelukseemme Lännen Korjauspalveluun ammattitaitoista ja asiakaspalvelun hallitsevaa korjausmiestä. Työ sisältää pääasiassa huoneistoissa tehtäviä korjaustöitä kuten kylpyhuonesaneerauksia, vesivahinkokorjauksia, ovi- ja ikkunakorjauksia, kalusteiden ja lukkojen korjauksia ym. töitä.

Hakijoissa arvostamme:

-rakennusalan koulutusta
-muutaman vuoden työkokemusta huoneistokorjauksista
-tasoitus-, vesieristys-, ja laatoitustaitoa
-korkeaa työmoraalia, hyvää kädenjälkeä, ja sydämenpaloa tekemiseen
-asiakaspalvelutaitoja
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-B-ajokorttia
-VTT:n vedeneristyssertifikaatti ja kokemus märkätilojen lattioiden epoksipinnoituksista on ehdoton plussa, ne eivät ole kuitenkaan vaatimuksena hakijalle.

Tarjoamme mm:
-mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
-paljon töitä ja vaihtelevia työpäiviä
-kilpailukykyisen palkkatason

Tiedustelut ja hakemukset sähköpostilla jussi.luokola@lkpalvelu.fi
Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi