Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus
Kirjoitettu huhtikuu 09, 2019 Pajunen Sari
Hallituksen ja isännöitsijän yhteistyön toimivuus pitkälti määrittelee taloyhtiön arjen sujumista. Mihin tahansa kumppaniin ei kannata tyytyä, sillä ammattitaitoisia isännöitsijöitä on kyllä tarjolla. Mutta mistä tietää kuka heistä on se oikea juuri teidän taloyhtiöllenne?
Kirjoitettu marraskuu 26, 2018 Kirsi Hildén
Kahvin tuoksua, näppäimistön naputusta, hiiren klikkailua ja pöydälle kasaantuvia papereita. Siellä täällä kuuluvaa puheensorinaa ja naurahduksia. Tavallista toimistotyöarkea meillä täällä Lännen toimistopuolella.
Kirjoitettu syyskuu 11, 2017 Elisa Kurtti, Elisa Rintaluoma
Tämä on yhteistuumin laadittu blogiteksti kesätyöstä Lännen Siivouspalvelussa. Nimemme ovat Elisa Kurtti ja Elisa Rintaluoma ja olemme työskennelleet ”Lännellä” useamman vuoden siivoushommissa opintojen ohella. Jaamme nyt hieman omia kokemuksiamme siivousalalta ja Lännen Siivouspalvelussa työskentelystä pääsääntöisen opiskelun ohessa.
Kirjoitettu toukokuu 15, 2017 Järvenpää Harri
Malttamattomimmat kesätyöntekijät ja harjoittelijat jo odottelevat sormet syyhyten päästäkseen tositoimiin pitkän opintovuoden jälkeen. Kesätyöt ja harjoittelupaikat ovat nuorten tulevaisuuden kannalta merkittäviä asioita. Ne ovat osa koulutukseen liittyvää harjoittelua, mutta monelle myös mukava lisä toimeentuloon seuraavan lukuvuoden ajaksi. Työyhteisössä toimiminen antaa nuorelle monella tavalla eväitä tulevaisuutta varten; kypsyyttä, motivaatiota, työelämäntaitoja ja lisäksi näkemystä opiskeluun.
Kirjoitettu lokakuu 11, 2016 Koskelin Kaisa
Kaksi huonoa kesää ja hankala talvi on takana. Olosuhteet pihan kasveille ovat olleet viime aikoina erityisen haastavat.
Kirjoitettu heinäkuu 21, 2016 Tossavainen Susu
Perjantaina klo 15.40 katson seuraavan viikon kalenterin; ai niin, täytyykin ottaa kannettava mukaan, maanantaina on heti aamu-seiskalta linjasaneerauksen työmaakokous Nokialla.
Kirjoitettu toukokuu 27, 2016 Rekonen Anna
Aurinko paistaa jo ja hyppään polkupyörän selkään. Työmatkaa on taitettavana 12,5 kilometrin pituinen reitti, mikä kulkee keskustan kautta ihaillen Pyynikin maisemia.
Kirjoitettu huhtikuu 27, 2016 Peräsalo Soile
Sen tietää heti. Puhelin alkaa soida välittömästi, kun kello näyttää kahdeksaa. Samaan aikaan ovesta saapuvat aamun ensimmäiset asiakkaat. Oman henkilökunnan väkeä on jo asioimassa tiskillä. Tästä tulee kiireinen päivä.
Kirjoitettu maaliskuu 17, 2016 Karoliina Stenvik
Tiedätte varmaankin sanonnan: ”Kuu kiurusta kesään, puolikuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään”? Että mikäkö on varma kevään merkki? Lintujen viserrys? Purojen solina? Ehei! Varma kevään merkki on harjakoneen hellä hurina.