Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus

Isännöintipalvelut neuvottelu 833x412

Palvelut

Kiinteistön pitkän aikavälin korjaussuunnitelmasta katuosuuden hiekoitukseen. Julkisivusaneerauksen kilpailutuksesta saunavuorojen sovitteluun. Vuosibudjetoinnista ja talousseurannasta tiivisteen vaihtamiseen.

Kiinteistöpalvelujen kirjo kattaa ne lukemattomat pienet ja isot asiat, joilla huolehditaan asumisviihtyisyydestä ja turvataan kiinteistön arvon säilyminen. Niiden pätevä hoitaminen edellyttää monenlaista ammattiosaamista, eri ammattiryhmien yhteistyötä ja kokonaisuuden hallintaa.

Siksi olemme koonneet yhden katon alle kaikki kiinteistöpalvelut – kiinteistönhoidon palvelut, korjauspalvelut, siivouspalvelut, viherpalvelut ja isännöintipalvelut. Kussakin yksikössä on asiansa osaava henkilöstö, jonka ammattitaito ja palveluasenne ovat tämän päivän vaatimusten tasalla. Käytännössä toimimme yhtenä joukkueena mutkattomasti yli organisaatiorajojen.

Hyödy synergiasta

Parhaan hyödyn meistä saattekin silloin, kun otatte mukaan koko joukkueemme. Silloin pääsette mittaamaan toimintamme synergiahyödyt täysimääräisinä.

Meillä se paljon puhuttu synergia ei nimittäin ole sanahelinää. Meillä se on palvelun joustavuutta, toiminnan tehokkuutta ja kustannusten hallintaa kaikissa toimissa.

Joka osa-alueella asiakkaamme kiittävät työn hyvää laatua, palvelualtista ja osaavaa henkilöstä sekä palvelun joustavuutta.  "Asiakaspalvelu pelaa. Yhdellä kontaktilla hoituu monta asiaa." "Tekevät mitä on sovittu, ja enemmänkin." "Nyt pysyvät kulut kurissa ja hommat hanskassa".

Tällaista palautetta haluamme kuulla lisää. Siksi pidämme huolen, että annamme siihen aihetta joka päivä. Haluamme olla näkyvästi paras. 

Kerro meille kehitysideasi!

Voisiko palveluamme mielestäsi parantaa? Mitä muutoksia kaipaisit? Kerro meille parannusehdotuksesi ja auta meitä olemaan näkyvästi paras alan edelläkävijä.

Kehitysideasi voit lähettää yhteydenotto- ja palautelomakkeellamme.