Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus
Isännöintipalvelut neuvottelu ulkona

Isännöintipalvelut

Jos kiinteistöjen isännöinti joskus olikin leppoisa sivutoimi, tänään se on monipuolista osaamista edellyttävää ammattityötä muuttuvien säädösten ja omistajien odotusten keskellä. Isännöitsijä on yhtiön hallitukselle asiantunteva kumppani, joka ammattilaisena huolehtii sekä päivittäisistä rutiineista että tulevaisuudesta, kuten korjaus- ja rahoitustarpeiden ennakoinnista ja suunnittelusta lain vaatimalla tavalla.

Isännöintipalveluihimme kuuluvat mm.

• kiinteistöjen kokonaisvastuullinen isännöinti
• teknis-taloudelliset PTS-suunnitelmat
• kiinteistöjen taloushallinto ja juridiikka
• sähköiset taloushallintopalvelut
• tekninen ja taloudellinen isännöinti ja konsultointi
• peruskorjaushankkeiden vetäminen.

Kokonaisvastuullista isännöintiä

”Suuri osa yhtiömme asunnoista sijaitsee 1920-luvulla valmistuneissa puutaloissa. Normaalin kunnossapidon lisäksi isännöitsijän kuuluu siten huolehtia kiinteistöjen rakennushistoriallisista arvoista.” LUE LISÄÄ

Hyvällä isännöitsijällä on taloyhtiössä kaikki langat käsissään. Se onnistuu, kun isännöitsijällä on alan koulutus, käytännön kokemusta, kokonaisvaltainen ote työhönsä, hyvät yhteistyötaidot ja tarvittaessa kollegojen asiantuntemus käytettävissään.

  • ISA-auktorisoituna isännöintiyksikkönä voimme tarjota kokonaisvastuullista isännöintiä. ISA-auktorisointi edellyttää muun muassa, että yrityksen isännöitsijät ovat alalle koulutettuja, sopimuskäytännöt ovat selkeät ja toiminta taloudellisesti vakaalla pohjalla. ISA-auktorisoinnista lisää täällä.
  • Isännöitsijöillämme on joko isännöitsijän ammattitutkinto, ITS- tai AIT-tutkinto, tai kiinteistönpidon insinöörin   tai rakennusinsinöörin tutkinto (AMK).
  • Joukossamme on isännöinnin eri osa-alueisiin kuten taloyhtiön hallintoon, talouteen, juridiikkaan ja tekniikkaan erikoistuneita kollegoja. Heidän asiantuntemuksensa palvelee kaikkia asiakkaitamme.
  • Suoraviivaiset prosessit ja tietotekniikan tarkoituksenmukainen käyttö varmistavat palvelujen laatua ja lisäävät yhteydenpidon joustavuutta, tehostavat työtämme ja pitävät hallinnon kulut kurissa.
  • Asiakkaidemme taloushallinto veroilmoitusta myöten hoidetaan täysin sähköisesti. Olemme yksi kiinteistöalan sähköisen taloushallinnon edelläkävijöistä.
  • Olemme Isännöintiliitto ry:n yritysjäsen ja noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita.

Me Lännen Palveluyhtiöissä haluamme päästä näyttämään parastamme. Meillä se tarkoittaa ammattitaidon lisäksi myös muita asiakkaidemme arvostamia asioita, kuten reiluutta, ystävällisyyttä, ripeyttä ja osakkaiden tasavertaista kohtelua.

Isännöitsijöidemme jatkuva täydennyskoulutus sekä saumaton yhteistyö saman katon alla toimivien muiden palveluyksiköidemme kanssa varmistavat kiinteistön asioiden hyvän hoidon ja asukkaiden tyytyväisyyden.

Katso myös Kiinteistönhoitopalvelut, Korjauspalvelut, Siivouspalvelut, Viherpalvelut.

Toimintatavastamme katso myös Kumppanina.


Ota yhteys:
isännöintipäällikkö Sari Pajunen
puh. 050 409 4599
Lähetä sähköpostia

Sari Pajunen 

Seuraa Lännen Isännöintipalvelua nyt Instagramissa!

Instagram lip

Taloyhtiösi asioita hoitaa isännöitsijän lisäksi eri ammattilaisista koostuva tiimi.
Sari Pajunen valottaa videolla hieman tiimin kokoonpanoa. Katso video täältä.

 Luotettava, pätevä, ripeä”Kilpailutimme nuorten asumiseen erikoistuneen KOY Kullervon isännöinnin kaksi vuotta sitten. Saimme Lännen Isännöintipalvelusta pätevän kumppanin ja kaikki asiaankuuluvat palvelut teknistä isännöintiä myöten.

Suuri osa yhtiömme asunnoista sijaitsee 1920-luvulla valmistuneissa puutaloissa. Normaalin kunnossapidon lisäksi isännöitsijän kuuluu siten huolehtia kiinteistöjen rakennushistoriallisista arvoista.

Isännöitsijämme on sisäistänyt Kullervon toimintaperiaatteet. Hän toimii yhtenä lenkkinä verkostossa, joka tukee nuoria itsenäisen elämän alkuun. Asukkaiden vaihtuvuus on suuri, eivätkä asuntomme seiso koskaan tyhjillään. Isännöitsijämme varmistaa ripeillä otteillaan, että mahdollisesta kriisitilanteesta tuleva nuori saadaan sijoitettua nopeasti vapautuvaan asuntoon.”

Kiinteistönpitoinsinööri Eva Lindberg, KOY Kullervon hallituksen puheenjohtaja