Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus

Korjauspalvelut katkaisusaha 833x412

Korjauspalvelut

Korjattavaa ilmenee väistämättä jokaisessa kiinteistössä. Vahinkoja sattuu, ajan hammas syö, vanhat rakennustekniikat ja materiaalit aiheuttavat ongelmia.

Hyvään kiinteistönhoitoon kuuluu, että korjausten kanssa ei viivytellä, vaan toimeen tartutaan nopeasti. Ammattilainen tietää, milloin asia tulee kuntoon pienellä korjauksella, milloin taas on aihetta tutkia korjaustarpeen syyt ja mahdolliset vahingot perusteellisesti ja suunnitella korjaustyöt tilanteen mukaan.

Meillä kaikista korjauksista vastaavat kokeneet, asianmukaisesti koulutetut ja sertifioidut ammattilaiset.

Toteutamme myös erilaiset kodin toimivuutta parantavat muutostyöt, jotka auttavat esimerkiksi ikäihmisten selviytymista arjen askareista. Ja kun kotisi kaipaa uudistusta, vaikkapa uusia pintoja lattiasta kattoon tai keittiö- tai kylpyhuoneremonttia, osakkeenomistajana voit pestata korjauspalvelustamme luotettavat ja talon tuntevat tekijät remontillesi.

Kosteiden tilojen saneeraus

Asukkaiden ja kiinteistönomistajien yksi suuri huolenaihe ovat kosteusvauriot. Rakenteisiin päässyt kosteus on pahaksi sekä asukkaiden terveydelle että kiinteistön rakenteille. Huoltopalveluihimme sisältyvä vedenkulutuksen seuranta voi paljastaa putkivuodon ja syntymässä olevan kosteusvaurion ennen silmin havaittavia merkkejä. Jos vahinko on kuitenkin jo tapahtunut, tarvitsette erikoistuneet ammattilaiset sitä korjaamaan. Nämäkin palvelut löytyvät meiltä, sillä kosteiden tilojen saneeraukset ja korjaukset, vesieristykset sekä LVI-työt ovat korjauspalvelumme erityisosaamisaluetta. Voimme hoitaa koko projektin alusta loppuun: purkamisen, kuivatuksen, mittaukset, LVI-työt sekä rakennustekniset työt ja tilojen viimeistelyn.

Korjaus- ja saneerauspalveluihimme kuuluvat mm.
•    huoneistojen kosteusvauriokartoituksetKorjauspalvelut kosteusmittaus 317
•    huoneistojen tilaremontit
•    vesivahinkokorjaukset
•    vesieristystarkastukset
•    remonttien valvonta
•    kosteiden tilojen vesieristykset
•    kosteusmittaukset
•    kuntokartoitukset
•    remonttipalvelut asukkaille ja taloyhtiöille, mm. saunojen paneloinnit, pesuhuoneiden korjaukset, tapetoinnit, maalaukset, parketti- ja kalusteasennukset.

Katso myös Kiinteistönhoito, Siivouspalvelut, Viherpalvelut ja Isännöintipalvelut.

Toimintatavastamme katso myös Kumppanina.


Ota yhteys:
yksikönpäällikkö Aki Ojala
puh. 040 821 2262
Lähetä sähköpostia
Aki Ojala