Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus
Siivouspalvelut ikkunanpesu 833x412

Siivouspalvelut

Siivouksen laatu vaikuttaa merkittävästi asuinympäristöjen ja työtilojen viihtyisyyteen, ihmisten hyvinvointiin ja kiinteistön kuntoon.  Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistön tarpeisiin mitoitetut siivousohjelmat, joilla yhteiset tilat kuten porraskäytävät ja aulat, kerhotilat, pesutuvat ja talosaunat pysyvät puhtaina ja viihtyisinä.  Siivouspalvelumme kattaa myös vaativat peruspesut sekä muuttosiivoukset ja remonttisiivoukset.

”Siivoustyön todellinen laatu paljastuu yksityiskohtien viimeistelyssä. Viikkosiivouksen lisäksi meillä käydään säännöllisesti puhdistamassa tietyt kohdat, jotka vaativat paneutumista. Tämä tehdään pyytämättä. Tapa viestii työnjohdon organisointikyvystä ja siitä, että kohteen kokonaissiisteyttä seurataan. Työnjohtaja onkin aina hyvin perillä talon asioista, kun olemme häneen yhteydessä.” LUE LISÄÄ

Siivouspalvelumme henkilöstö on ammattitaitoista ja motivoitunutta. Nykyaikaiset ergonomiset työvälineet ja -menetelmät, henkilöstön säännöllinen koulutus ja pätevä työnohjaus varmistavat, että jokainen voi tehdä työnsä huolellisesti ja silti tehokkaasti. Näin siivouksen laatu on aina luvatun mukainen. Samalla ammattitaitoinen siivous ehkäisee pintamateriaalien tarpeetonta kulumista ja edistää kiinteistön arvon säilymistä.
 
Kun yhtiössä suunnitellaan pintaremonttia, asiantuntijamme voivat arvioida eri materiaalivaihtoehtoja puhdistettavuuden ja siivouskustannusten kannalta.

Siivouspalveluihimme kuuluvat mm.
•    kiinteistö- ja toimitilasiivoukset
•    perussiivoukset
•    ikkunanpesut
•    muuttosiivoukset

Katso myös Kiinteistönhoito, KorjauspalvelutViherpalvelut ja Isännöintipalvelut.

Toimintatavastamme katso myös Kumppanina.


Ota yhteys:
palvelupäällikkö Saila Ahonen
puh. 050 433 6444
Lähetä sähköpostia

Saila Lehtimäki 


Seuraa Lännen Siivouspalvelua nyt Instagramissa!

Instagram lsp

Siivouksella on suora vaikutus taloyhtiön elinkaareen. Katso videolta, miksi.

Hyvän siivouksen tunnistaa viimeistelystä

 


”As Oy Tampereen Ratinanrannan porrassiivouksesta on talon valmistumisesta lähtien vastannut Lännen Siivouspalvelut. Vaikka työntekijät ovat vaihtuneet, yli kuusi vuotta sitten sovitut pelisäännöt pitävät edelleen. 

Meidän ei ole koskaan tarvinnut huomauttaa siivoustyön jäljestä. Laatu on ollut jopa niin hyvä, että muutama vuosi sitten suosittelin Lännen Siivouspalveluja As Oy Tampereen Ratinannokalle. Vaihto kannatti, siihen loppui asukkaiden tyytymättömyys.

Siivoustyön todellinen laatu paljastuu yksityiskohtien viimeistelyssä. Viikkosiivouksen lisäksi meillä käydään säännöllisesti puhdistamassa tietyt kohdat, jotka vaativat paneutumista. Tämä tehdään pyytämättä. Tapa viestii työnjohdon organisointikyvystä ja siitä, että kohteen kokonaissiisteyttä seurataan. Työnjohtaja onkin aina hyvin perillä talon asioista, kun olemme häneen yhteydessä.”

Matti Hiltunen, As Oy Tampereen Ratinanrannan hallituksen puheenjohtaja,
As Oy Tampereen Ratinannokan hallituksen jäsen