Vlk avaussivu

Valkeakosken Kiinteistöpiste


Laadukkaita isännöintipalveluja paikallisesti

Valkeakosken Kiinteistöpiste on Valkeakoskella toimiva ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto, joka emoyhtiönsä Lännen Isännöintipalvelut Oy:n kautta kuuluu Lännen Palveluyhtiöt Oy -yhtiökokonaisuuteen. Olemme toimineet Valkeakoskella jo 30 vuoden ajan, mikä on tuonut henkilökunnallemme laajan paikallistuntemuksen ja kokeneisuuden.

Tarjoamme isännöintipalveluita lähinnä Etelä-Pirkanmaalla, mutta Valkeakosken, Akaan ja Urjalan lisäksi asiakaskiinteistöjämme on myös mm. Lempäälässä ja Kangasalla.

Isännöintipalveluihimme kuuluvat mm.:
•    kiinteistöjen kokonaisvastuullinen isännöinti
•    teknis-taloudelliset PTS-suunnitelmat
•    kiinteistöjen taloushallinto ja juridiikka
•    sähköiset taloushallintopalvelut ja sähköiset lomakkeet (mm. vesimittarilukemat)
•    tekninen ja taloudellinen isännöinti ja konsultointi
•    peruskorjaushankkeiden vetäminen.

Isännöintipalveluiden lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota myös kattavat kiinteistönpidon palvelut muiden Lännen Palveluyhtiöt Oy:n yhtiöiden kautta. Kauttamme myös kohdekohtaista vuokranvälitystä toimialueellamme.

Katso esimerkiksi Kiinteistönhoitopalvelut, Korjauspalvelut, Siivouspalvelut ja Viherpalvelut.

Toimintatavastamme löydät lisää tietoa myös Kumppanina-sivulta.

Kiinnostuitko isännöinnin palveluistamme?

Lähetä tarjouspyyntö.

ISA-logo

Nyt on konsepti kohdallaan

 


"Valkeakosken Kiinteistöpisteen koulutettu, ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen henkilökunta antaa hyvän lähtökohdan onnistumiselle. Kun siihen liitetään vielä hyvä palvelu, on konsepti kunnossa.

Puheenjohtajana olen ollut johtamieni taloyhtiöiden korjaushankkeissa tiiviissä yhteistyössä isännöitsijään ja siten seurannut aitiopaikalta hankkeiden edistymistä. Projektit on viety läpi hyvin ammattitaitoisesti. Muutoksista on informoitu hallitusta nopeasti, joten tärkeä tiedottaminenkin on hoidettu hyvin. 

Valkeakosken Kiinteistöpisteen fuusio 2013 Lännen Isännöinnin kanssa oli mielestäni tervetullut asia. Toimistolla on nykyisin käytössä kokemusta ja monen alan ammattilaisia, mistä on pitkällä aikavälillä merkittävää etua asunto-osakeyhtiöille. Kun henkilökunta on lisäksi motivoitunut työhönsä ja ilmapiiri työyhteisössä hyvä, työt tulevat hoidetuksi hyvää isännöintitapaa noudattaen."

Valkeakoskelaisten Asunto Oy Petäjätie 11:n ja Savottatie 6:n hallitusten puheenjohtaja Jorma Kangasmäki