Vlk isännöinti

Kiinteistöjen isännöinnit kokemuksella

Valkeakosken Kiinteistöpiste tarjoaa isännöintipalveluja paikallisesti ja lähellä asiakkaitaan. Hyvässä yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten kanssa pyrimme kehittämään kiinteistöjä ja kohottamaan niiden arvoa huomioiden kuitenkin kohtuuhintaisen asumisen. ISA-auktorisoituna isännöintiyksikkönä voimme tarjota kokonaisvastuullista isännöintiä. ISA-auktorisointi edellyttää muun muassa, että yrityksen isännöitsijät ovat alalle koulutettuja, sopimuskäytännöt ovat selkeät ja toiminta taloudellisesti vakaalla pohjalla. ISA-auktorisoinnista lisää täällä.

Taloyhtiöissä isännöitsijät ovat paljon vartioina. Se onnistuu, kun on alan koulutus, käytännön kokemusta, hyvät yhteistyötaidot ja tarvittaessa kollegojen asiantuntemus käytettävissä.
• Kaikilla isännöitsijöillämme on joko isännöitsijän ammattitutkinto, ITS- tai IAT-tutkinto.
• Emoyhtiömme Lännen Isännöintipalvelu Oy:n kanssa meillä on joukossamme lisäksi isännöinnin eri osa-alueisiin, kuten taloyhtiön hallintoon, talouteen, juridiikkaan ja tekniikkaan, erikoistuneita kollegoja. Heidän asiantuntemuksensa palvelee kaikkia asiakkaitamme.
• Suoraviivaiset prosessit ja tietotekniikan tarkoituksenmukainen käyttö varmistavat palvelujen laatua ja lisäävät yhteydenpidon joustavuutta, tehostavat työtämme ja pitävät hallinnon kulut kurissa.
• Asiakkaidemme taloushallinto veroilmoitusta myöten hoidetaan täysin sähköisesti. Olemme yksi kiinteistöalan sähköisen taloushallinnon edelläkävijöistä.
• Olemme Isännöintiliitto ry:n yritysjäsen ja noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita.

Isännöitsijöidemme jatkuva täydennyskoulutus sekä saumaton yhteistyö konsernin muiden palveluyksiköiden kanssa varmistavat kiinteistön asioiden hyvän hoidon ja asukkaiden tyytyväisyyden.

Katso myös Kiinteistönhoitopalvelut, Korjauspalvelut, Siivouspalvelut ja Viherpalvelut.

Vertaile viisaasti – ota muistilista avuksesi

Isännöintipalvelun tarjoajien vertailu ei aina ole helppoa. Tarjousten sisällöt ja toimistojen mahdollisuudet palvella taloyhtiöitä vaihtelevat. Taloyhtiön kannattaa tehdä taustatyö kunnolla ja vertailla toimistoja keskenään.

Lataa tästä avuksesi muistilista, joka auttaa vertailun tekemisessä. Löydät siitä keskeiset kysymykset, jotka taloyhtiön kannattaa selvittää ennen kuin valitsee yhtiölle isännöitsijän.

Ota yhteys:
vastaava isännöitsijä Raija Viljakainen
puh. 050 363 9388

Lähetä sähköpostia
Raija Viljakainen 


 

 nnnnnnnnn