Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus
Viherpalvelut suunnittelu

Viherpalvelut

Hyvin suunniteltu ja hoidettu piha-alue on kiinteistön edustava käyntikortti ja asukkaiden päivittäinen ilonaihe. Kaunis ympäristö parantaa asumisen laatua ja kiinteistön houkuttelevuutta vaikuttaen näin sekä yksittäisten asuntojen että koko kiinteistön arvoon.

”Olemme tehneet yhteistyötä Lännen Viherpalveluiden kanssa sen perustamisesta lähtien. Pitkän yhteisen taustan ansiosta asiamme tunnetaan hyvin. Olemme tyytyväisiä kehittämisen suunnitelmallisuuteen ja joustavaan palveluasenteeseen.” LUE LISÄÄ

Viherpalvelun hortonomit ja puutarhurit ovat viheralueiden hoidon, suunnittelun ja rakentamisen ammattilaisia. He tietävät, miten piha-alueesta saadaan toimiva, turvallinen ja viihtyisä kotipiha.

Viheralueiden hoidosta vastaavat koulutetut ammattipuutarhurit. Kesällä heidän apunaan ja ohjauksessaan työskentelee 70 opiskelijaa ja koululaista piha- ja viheraluetöissä.

Viherpalveluihimme kuuluvat mm.
• viheralueiden ja ulkoleikkipaikkojen suunnittelu, kunnostus ja rakentaminen
• viheralueiden istutusten hoitotyöt
• ulkoleikkipaikkojen tarkastus
• kausi-istutukset ja konsultointipalvelut. 

Katso myös Kiinteistönhoito, Korjauspalvelut, Siivouspalvelut ja Isännöintipalvelut.

Toimintatavastamme katso myös Kumppanina.

Katso viherpalvelupäällikkö Kaisa Koskelinin neuvot asunto- ja kiinteistöyhtiöpihojen kasvillisuuden hoitoon täältä.


Ota yhteys:
viherpalvelupäällikkö Katriina Kudjoi
puh. 050 375 2039

Lähetä sähköpostia

Katriina Kudjoi ns


Seuraa Lännen Viherpalvelua nyt Instagramissa!

Instagram lvp

Katso videolta Kaisan vinkit pihasuunnittelun käynnistämiseen

Linkkejä:

http://www.maisemasuunnittelijat.fi/

http://www.vyra.fi/

Sydämen asiana leikkipaikkojen turvallisuus

 


”Olemme tehneet yhteistyötä Lännen Viherpalveluiden kanssa sen perustamisesta lähtien. Pitkän yhteisen taustan ansiosta asiamme tunnetaan hyvin. Olemme tyytyväisiä kehittämisen suunnitelmallisuuteen ja joustavaan palveluasenteeseen.

Lännen Viherpalvelut vastaa kaikkien VTS-kotien piha- ja viheralueiden hoidosta. Itse toimin lähes 40 kiinteistön asukasisännöitsijänä Länsi-Tampereella. Kohteisiin nimetty Lännen viheraluevastaava on kokenut ammattilainen. Luotamme täysin hänen laatimiin hoitosuunnitelmiin ja näkemyksiin alueiden kehittämisestä.

VTS-kodeissa asuu paljon lapsiperheitä. Meillä satsataankin leikkipaikkojen kehittämiseen ja varusteluun. Leikkipaikkojen standardien mukaisuus varmistetaan säännöllisillä tarkastuksilla; viheraluevastaavamme on pätevöitynyt myös tämän vastuullisen tehtävän hoitoon.”

Asukasisännöitsijä Jouko Mäki-Tarkka, VTS-kodit