Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus
Korjausmies kassi olalla

Töihin meille

Haluatko töihin kasvavalle toimialalle, joka ei heilahtele taloussuhdanteiden mukaan ja joka tarvitsee paljon työntekijöitä myös tulevaisuudessa? Kiinteistöpalvelut on juuri sellainen. Työllisyysnäkymiä parantaa vielä se, että nykyisestä yli 100 000 alan työntekijästä noin puolet on eläköitymässä vuoteen 2020 mennessä.

Oletko tekninen vai numeroihminen? Vai haluatko työn, jossa käden jälki näkyy heti? Toimistossa vai liikekannalla? Entä haluatko tehtävän, jota ei tule mukana kotiin, vai sellaisen, joka rassaa mukavasti aivoja vielä lenkkipolulla?

Meillä Lännen Palveluyhtiöissä voit valita. Olemme koonneet kaikki kiinteistöpalvelut yhden katon alle, joten meillä on kymmeniä erilaisia tehtäviä, vaihtelevia työyhdistelmiä ja monenlaisia työuria. Sinunkin tehtäväsi voidaan sovittaa koulutustaustasi, kokemuksesi, kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Haluamme myös, että jokainen Länkkäri, kuten omaa porukkaa nimitämme, on alansa ammattilainen tai kasvaa kanssamme sellaiseksi. Kun hoidat työsi hyvin ja olet halukas kehittymään, me puolestamme autamme yhteistyössä alan oppilaitosten kanssa sinua eteenpäin henkilökohtaisella opinpolullasi.

Työntekijän turvaksi lakien ja määräysten mukaan

Lännen Palveluyhtiöt Oy on Kiinteistötyönantajat ry:n jäsen ja toimimme kaikessa lakien, asetusten ja työehtosopimusten mukaan. Näin torjumme harmaata taloutta ja turvaamme sinulle työntekijänä kuuluvat edut ja oikeudet. Vastuullisena työnantajana valitsemme työvälineet ja työmenetelmät ergonomiaa silmälläpitäen ja järjestämme runsaasti Tyky-toimintaa. Päivittäiset taukojumpat ja yhteiset kunnonkohotusprojektit hoitavat sekä kehoa että mieltä ja luovat rentoa Länkkäri-meininkiä.

Meitä Länkkäreitä on jo lähes 170. Oletko sinä pian yksi meistä?