Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus

Avoimet työpaikat


Ammattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus.Etsimme Lännen Palveluyhtiöihin talouspäällikköä alkuvuodesta 2021. Otat merkittävän ja itsenäisen roolin konsernin taloushallinnon päivittäisestä tekemisestä, sujuvuudesta ja edelleen kehittämisestä. Vastaat mm. kirjan pidosta, vero- ja alv-ilmoituksista, viranomaisraporteista, kuukausiraporteista sekä tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laatimisesta. Tämän lisäksi seuraat ja analysoit kirjanpidon avainlukuja ja kehität sisäistä laskentaa. Tuotat tarvittavaa taloudellista informaatiota liiketoiminta alueiden toiminnan kehittämisen tueksi. Johdettavaksi saat ammattitaitoisen ja motivoituneen taloustiimin. Kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Eezy Personnelin konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää p. 03 3138 0477. Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä saat myös Lännen Palveluyhtiöt Oy, kirjanpitopäällikkö Anne Mäkinen 28.–29.9. välisenä aikana. Annen tavoittaa numerosta 050 374 9855. Lunasta paikkasi ja kerro meille 11.10.2020 mennessä osaamisestasi ja motivaatiostasi www.eezypersonnel.fi kotisivujen kautta.

Koko työpaikkailmoituksen pääset katsomaan tästä linkistä.