Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus

Avoimet työpaikat


Ammattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus.
Etsimme Lännen Kiinteistöpalveluun kunnon talonmies-asenteella olevaa kiinteistönhoitajaa ottamaan vastuulleen asiakkaamme asuinkiinteistöt. Työ vaatii sinulta pelisilmää sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten ja nopeastikin muuttuvien tilanteiden kanssa. Hakijana sinulla on hyvä olla kiinteistöhoitajan perustutkinto ja työkokemusta kiinteistöhoitoalalta. Pidempi kiinteistöhoitoalan työkokemus voi korvata suoritettua perustutkintoa jos sitä et ole hankkinut. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan aina eduksi.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on itsenäistä, joten sinun on oltava oma-aloitteinen ja kuitenkin niin rohkea, että tilanteen vaatiessa pyydät apua, että työt saadaan hoidettua. Työ edellyttää B- ajokorttia.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen aki.ojala@lkpalvelu.fi Hakemukset ja tiedustelut vain sähköpostilla.
Etsimme Lännen Siivouspalveluun

PORRASSIIVOOJIA vakituisiin työsuhteisiin

  • Niemenrannan alueelle 23.6. alkaen
  • Irjalan alueelle 1.7. alkaen
  • Tesomajärven alueelle 3.8. alkaen
Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin, aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisäksi Nokian alueelle etsitään työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12. asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset sähköpostilla ulla.proosa@lkpalvelu.fi
Lännen Siivouspalvelu etsii myös kesätyöntekijöitä porrassiivoukseen sekä peruspesuihin ja vahauksiin. Tarjolla eri pituisia työjaksoja, 22.6. - 21.8., 6.7. - 28.8. ja 29.6. - 22.8. Autollista kesälomatuuraajaa etsitään myös ajalle 22.6.-23.10.2020.

Laita avoin hakemus ulla.proosa@lkpalvelu.fi Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön. Sinulta odotamme hyvää asennetta sekä halua tehdä töitä.
Lännen Viherpalvelu hakee intohimoisesti kunnossapitoon suhtautuvaa puutarhuria tai hortonomia asuinkiinteistöjen viheralueiden kunnossapitotöiden tiiminvetäjäksi. Tiiminvetäjän eduksi luetaan ammattitaito, oma-aloitteisuus, hyvät vuorovaikutus taidot, asiakaspalveluhenkinen asenne ja kyky työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti.

Tehtäviin kuuluu hoitotöihin osallistuminen, töiden organisointi ja esivalmistelu sekä 2-4 kesätyöntekijän esimiehenä toimiminen.
Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää työnjohtotaitoa ja fyysistä kuntoa, paineen sietokykyä, puutarha-alan tietämystä ja monipuolista puutarhatöiden tekemisen hallintaa. Eduksi katsotaan puutarha-alan koneiden käsittely – ja huoltotaidot. Työaika on arkisin 7.30-15.30.

Kaikki työkohteet sijaitsevat Tampereella tai lähistöllä, joten kaupunki alueen tuntemus eduksi. Ajokortti on välttämätön.
Työ alkaa maaliskuussa / kesto noin 6-9 kuukautta.

Hakemukset sähköpostilla kaisa.koskelin@lkpalvelu.fi