Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124

Avoimet työpaikat


Ammattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus.
Etsimme Lännen Kiinteistöpalveluun kunnon talonmies-asenteella olevaa kiinteistönhoitajaa ottamaan vastuulleen asiakkaamme asuinkiinteistöt. Työ vaatii sinulta pelisilmää sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten ja nopeastikin muuttuvien tilanteiden kanssa. Hakijana sinulla on hyvä olla kiinteistöhoitajan perustutkinto ja työkokemusta kiinteistöhoitoalalta. Pidempi kiinteistöhoitoalan työkokemus voi korvata suoritettua perustutkintoa jos sitä et ole hankkinut. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan aina eduksi.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on itsenäistä, joten sinun on oltava oma-aloitteinen ja kuitenkin niin rohkea, että tilanteen vaatiessa pyydät apua, että työt saadaan hoidettua. Työ edellyttää B- ajokorttia.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen aki.ojala@lkpalvelu.fi Hakemukset ja tiedustelut vain sähköpostilla.
Etsimme palvelukseemme Lännen Korjauspalveluun ammattitaitoisia ja asiakaspalvelun hallitsevia

KORJAUSMIEHIÄ tai -NAISIA

Hakijoissa arvostamme:

-rakennusalan koulutusta
-muutaman vuoden työkokemusta huoneistokorjauksista ja kylpyhuoneremonteista
-korkeaa työmoraalia ja sydämenpaloa tekemiseen
-asiakaspalvelutaitoja
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-B-ajokorttia

Tarjoamme mm:
-mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
-paljon töitä ja vaihtelevia työpäiviä
-kilpailukykyisen palkkatason

Työ sisältää pääasiassa huoneistoissa tehtäviä korjaustöitä mm. kylpyhuoneremontteja, ovi- ja ikkunakorjauksia, kalusteiden korjauksia ym. remonttitöitä.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostilla jussi.luokola@lkpalvelu.fi Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.