Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus

Avoimet työpaikat

Lännen Siivouspalvelu etsii työntekijöitä

Etsimme

  • vakituista porrassiivoojaa Länsi-Tampereelle. Alueella viikkotyötunnit siirtymien kanssa on 35,9h/vko. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätön. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
  • vakituista porrassiivoojaa Lempäälä-Peltolammi-Pirkkala -alueelle. Työtunnit alueella siirtymineen 36,2h/vko. Oma auto on välttämätön, jonka käytöstä maksamme kilometrikorvaukset. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätön.
  • vakituista porrassiivoojaa Itä-Tampereelle. Hakijalla tulee olla alan koulutus ja vähintään vuoden työkokemus. Oma auto on välttämätön, jonka käytöstä maksamme kilometrikorvaukset. Alueella on täydet viikkotyötunnit. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisäksi etsimme kesätyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin. Hakijoilta toivomme hyvää asennetta työntekoon, oma-aloitteisuutta ja halua oppia sekä vähintään 17 vuoden ikää.

Työhön annamme kattavan perehdytyksen, työnantajan tuen, hyvät työohjeet sekä ammattisiivousvälineet. Lisätiedot ja työhakemukset kaikkiin tehtäviin ulla.proosa@lkpalvelu.fiAmmattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus