Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124

Avoimet työpaikat


Ammattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus.
SIIVOOJIA

Lännen Siivouspalvelu etsii TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA. Lisäksi etsitään PORRASSIIVOOJIA SEKÄ KOKOAIKAISIA PERUSPESIJÖITÄ, nämä tehdään parityönä. Työt ovat päivätyötä klo 7-16 välillä ja niihin annetaan kattava perehdytys. Kohteemme sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Yhteydenotot pauliina.touhunen@lkpalvelu.fi


KIINTEISTÖNHOITAJA

Lännen Kiinteistöpalvelu hakee ammattitaitoista ja aiemmin osaamisensa näyttänyttä kiinteistönhoitajaa / huoltomiestä huolehtimaan asiakaskiinteistöjen kunnosta vastuullisena huoltomiehenä. Työ vaatii pelisilmää ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Hakijalla pitää olla kiinteistöhoitajan perustutkinto ja työkokemusta kiinteistöhoitoalalta. Pidempi kiinteistöhoitoalan työkokemus voi korvata suoritettua perustutkintoa, jos sitä ei ole hankkinut. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on itsenäistä ja muun organisaation tuki on tarvittaessa lähellä. Työ vaatii B-ajokorttia.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostilla aki.ojala@lkpalvelu.fi Haku päättyy 28.2.2019


KIINTEISTÖHOITOKONEEN KULJETTAJA

Lännen Kiinteistöpalvelu etsii ammattitaitoista ja aiemmin osaamisensa näyttänyttä kiinteistöhoitokoneen kuljettajaa. Hakijalla täytyy olla aikaisempaa auraus- ja hiekoituskokemusta.

Arvostamme hyvää tehokasta tekemistä, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on itsenäistä ja muun organisaation tuki on tarvittaessa lähellä.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostilla aki.ojala@lkpalvelu.fi


PUTKIASENTAJA

Lännen Korjauspalvelu etsii ammattitaitoista ja asiakaspalvelun hallitsevaa putkiasentajaa. Putkiasentajan töihin kuuluu korjausrakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät putkityöt, märkätilaremontteihin liittyvät putkityöt ja -asennukset, wc-istuinten vaihdot, vesikalusteiden korjaus ja vaihto, putkivuotojen etsintä ja korjaus. Siis hyvin monipuolisesti kaikkea kiinteistöissä vastaan tulevaa ja putkistoihin liittyvää työtä. Työ on itsenäistä ja vaatii itseohjautuvan luonteen. Tekijän, jolla on hyvä ongelmien ratkaisukyky ja riittävä tekninen tietämys.

Hakijoissa arvostamme:
-putkiasentajan koulutusta
-muutaman vuoden työkokemusta putkiasennuksista
-korkeaa työmoraalia ja sydämenpaloa tekemiseen
-asiakaspalvelutaitoja
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-B-ajokorttia

Tarjoamme mm:
-mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
-paljon töitä ja vaihtelevia työpäiviä
-kilpailukykyisen palkkatason
-auton ja työkalut

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen jussi.luokola@lkpalvelu.fi Haku päättyy 28.2.2019