Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124

Avoimet työpaikat

Etsimme palvelukseemme Lännen Korjauspalveluun ammattitaitoista ja asiakaspalvelun hallitsevaa

PUTKIASENTAJAA

Putkiasentajan töihin kuuluu korjausrakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät putkityöt, märkätilaremontteihin liittyvät putkityöt ja -asennukset, wc-istuinten vaihdot, vesikalusteiden korjaus ja vaihto, putkivuotojen etsintä ja korjaus, siis hyvin monipuolisesti kaikkea kiinteistöissä vastaan tulevaa ja putkistoihin liittyvää työtä.

Työ on itsenäistä ja vaatii itseohjautuvan luonteen, tekijän jolla on hyvä ongelmien ratkaisukyky ja riittävä tekninen tietämys.

Hakijoissa arvostamme:
-putkiasentajan koulutusta
-muutaman vuoden työkokemusta putkiasennuksista
-korkeaa työmoraalia ja sydämenpaloa tekemiseen
-asiakaspalvelutaitoja
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-B-ajokorttia

Tarjoamme mm:
-mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
-paljon töitä ja vaihtelevia työpäiviä
-kilpailukykyisen palkkatason
-auton ja työkalut

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Hakemukset vain sähköpostilla jussi.luokola@lkpalvelu.fi. Liitä mukaan cv ja palkkatoiveesi. Haku päättyy 31.10.2018.


Lännen Siivouspalvelu etsii TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVIA siivoojia. Työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on päivätyötä klo 7-16 välillä. Kohteemme sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Yhteydenotot pauliina.touhunen@lkpalvelu.fiAmmattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus.