Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus
Kumppanina Harri Järvenpää 833x412

Kumppanina

Sinä, joka asunto-osakeyhtiön hallituksessa vastaat naapureillesi yhteisen omaisuuden hyvästä hoidosta. Sinä, jolla on ison kiinteistömassan ylläpito vastuullasi. Me, jotka kiinteistöpalvelujen ammattilaisina toteutamme asukkaiden ja omistajien toiveita ja tarpeita. Kaikki me olemme yhdessä paljon vartijoina.

Tavoitekin on yhteinen: huolehtia asumisviihtyisyydestä ja kiinteistön arvon säilymisestä. Uskomme, että kun kiinteistöä hoidetaan suunnitelmallisesti ja ammattitaitoisesti kokonaisuutena, molemmat tavoitteet toteutuvat.

Siksi me Lännen Palveluyhtiöissä olemme koonneet yhden katon alle kaikki kiinteistöpalvelut ja rakentaneet notkean toimintatavan, joka tuottaa asiakkaalle parhaat synergiahyödyt.

Kattavat kiinteistöpalvelut

Lännen Palveluyhtiöt tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistönpidon palvelua. Meiltä saat kaikki kiinteistöpalvelut:

  •  kiinteistönhoidon palvelut
  •  korjauspalvelut
  •  siivouspalvelut
  •  viherpalvelut
  •  isännöintipalvelut.

Kunkin osa-alueen palvelut tuottaa niihin erikoistunut yksikkö. Näin ammattiosaaminen päivittyy ja kehittyy parhaiten. Käytännön työssä yksiköt toimivat kuitenkin yhtenä joukkueena, mutkattomasti yli organisaatiorajojen, ja yhteisen asiakaspalvelun kautta asiasi hoituu eteenpäin oikeaan osoitteeseen vaivattomasti yhdellä kontaktilla. Synergian hyötyjä ovat yhteydenottojen helppous, ripeät palvelut ja toiminnan tehokkuus. Se kaikki näkyy hyvin hoidettuina kiinteistöinä, tyytyväisinä asukkaina ja järkevänä taloudenpitona.

Tehokkaat prosessit, varma laatu

"Hyvässä yhteistyökumppanuudessa mahdollisiin ongelmiin tartutaan ja ne ratkaistaan. Lännen Kiinteistöpalvelun kanssa meillä on avoimet välit ja voimme keskustella rehellisesti. Kokemukseni mukaan meitä kuunnellaan ja palautteemme otetaan aina vakavasti." LUE LISÄÄ
Lännen Palveluyhtiöt on kokonaisuutta ymmärtävä, pitkäaikainen palvelukumppani. Hoidamme kiinteistöäsi kuin omaamme – vastuullisesti, luotettavasti ja nykyaikaisesti.

Alan yritysten joukossa meidät tunnetaan toimialan aktiivisena kehittäjänä ja toimintatapojen uudistajana. Olemme muun muassa ensimmäisten joukossa soveltaneet prosessiajattelua omassa toiminnassamme ja kehittäneet kaikkiin palveluihimme selkeät, avoimet ja mutkattomat toimintatavat. Niiden avulla varmistamme, että tuotamme lupaamamme palvelun aina yhtä laadukkaasti, jämptisti ja tehokkaasti.

Pidämme huolen myös ihmisistä

Toimialan kehittämiseen liittyy alan ammattien arvostuksen parantaminen. Näihin töihin ei tulla pystymetsästä, vaan kaikissa tehtävissä tarvitaan koulutuksen tuomaa ammattitaitoa, jota työkokemus sitten vahvistaa. Teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa, ja moni nykyinen ammattilaisemme on edennyt tehtäväänsä näin syntynyttä opinpolkua pitkin. Ammattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa. Aika hyvin olemme siinä onnistuneetkin, siitä kertoo muun muassa työntekijöiden vähäinen vaihtuvuus.

Kun pihaparlamenteissa asukkaat kehuvat huoltomiehen pätevyyttä ja palveluasennetta tai kun hallitus saa yhtiökokouksessa kiitosta kiinteistön hyvästä hoidosta, olemme onnistuneet.

Katso myös Palvelumme

Muutoksiin kykenevä kumppani
”VVO-konserni solmii aina kumppanuussopimuksen palveluntuottajansa kanssa. Tästä seuraa, että tuottajan on tunnettava yrityksemme strategia ja työskenneltävä tavoitteidemme mukaisesti. Kyse on hyvin tärkeästä asiasta, sillä asukkaamme mieltävät palveluntuottajan yrityksemme edustajaksi.

Pidämme kumppanuusverkostomme pienenä ja teemme sopimuksia vain isojen ja luotettavien toimijoiden kanssa. Lännen Kiinteistöpalvelu vastaa Tampereen seudulla yli kahden tuhannen Lumo- ja VVO-kodin kunnossapidosta. Lännen Kiinteistöpalvelulla on tarpeeksi resursseja ja kokemusta. Se voi tehdä nopeita ja rohkeitakin korjausliikkeitä toivomaamme suuntaan.

Hyvässä yhteistyökumppanuudessa mahdollisiin ongelmiin tartutaan ja ne ratkaistaan. Lännen Kiinteistöpalvelun kanssa meillä on avoimet välit ja voimme keskustella rehellisesti. Kokemukseni mukaan meitä kuunnellaan ja palautteemme otetaan aina vakavasti.”

Aluepäällikkö Kirsi Tuomisto, VVO